2012. január 18., szerda

Szappanos Gábor : A királynő mélyén : erotiku - Jelenlegi ára: 2 420 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A királynő mélyén : erotikus történelmi kalandregényA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A meglehetősen egyértelmű célzást rejtő mélyvörös borító és a reá nyomott 18-as nem sok kétséget hagy afelől, hogy Szappanos Gábor újabb regénye miféle kalandokra invitálja az olvasót. Egy budapesti könyvtárban nyolc évtized után bontják fel egy neves író addig gondosan őrzött botrányos kéziratát. A történet teketória nélkül a közepébe vág a legvadabb orgiának. Kandúr Gyula író, aki szereti a műveiben Szindbádnak nevezni magát, épp idősödő szeretőjével és néhány lenge öltözetű színésznővel költi el ebédjét, amikor váratlanul betoppan irodalmi alakmása, és sátáni orgiát rendez, szegény hősünket alaposan próbára téve. A de Sade márki-féle est az író önfegyelmének köszönhetően az ő győzelmével ér véget, ám a kalandok igazán csak most kezdődnek. A két vetélytárs repülő szőnyegen a mesés kelet felé veszi útját, időben is visszarepülve, hogy eldöntsék: ki az igazi. A szadoerotikus jelenetekben bővelkedő regénynek különös atmoszférát ad a Krúdyt megidéző stílus, nemkülönben a valóság és fikció határait feszegető, burleszkbe illő humor. A posztmodern irodalom olvasóinak - csak felnőtteknek ajánlható. ISBN: 978-615-5180-11-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 420 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 13:14
. Szappanos Gábor : A királynő mélyén : erotiku - Jelenlegi ára: 2 420 Ft