2011. július 26., kedd

Lindquist, Ulla-Carin: Evezők nélkül - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Evezők nélkülA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
A svéd tévériporter könyve felkavaró beszámoló saját haláltusájáról. A sikeres újságíró, aki nem mellesleg négygyermekes családanya, 2003-ban tudja meg, hogy ritka és gyógyíthatatlan betegségben, amiotrófiás laterálszklerózisban szenved. Legfeljebb egy éve van hátra a lassú, de feltartóztathatatlan leépülést követő halálig. Lindquist ennek az egy évnek a szívszorító krónikáját mondja el. Azt a küzdelmet, amelyet a halállal való mindennapi szembenézés, a kórházba járás, a svéd egészségügyi bürokráciával való küzdelem, de legfőképpen a dolgok, az egészséges ember számára fel sem tűnő, mindennapi apró-cseprő cselekedetek feletti uralom elvesztése jelentett. Lindquist megdöbbentő őszinteséggel, józanul néz szembe sorsával, utolsó percig mindent megtesz, hogy a szélesebb közönséget is megismertesse ezzel a betegséggel (ennek érdekében dokumentumfilmet is készített a témában), ugyanakkor megőrzi humorát, amiben nem kis része van szerető, meghitt családjának is. A megrázó dokumentumregényt a fülszöveg soraival ajánljuk minden olvasó figyelmébe: A könyv szentimentalizmus nélkül hirdeti, hogy az életnek még ilyen körülmények között is tovább kell mennie. Szerény és bölcs könyv, a szerző nem panaszkodik a sorsán, inkább meg akarja érteni élet és halál igazi természetét. ISBN: 978-963-07-8112-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 680 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:00
. Lindquist, Ulla-Carin: Evezők nélkül - Jelenlegi ára: 1 680 Ft