2011. április 30., szombat

120 perc bőrfeszesítő botox hatású arckezelés -50% - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Registril Lifting***** 50%-os kedvezménnyel
12000 Ft helyett 5990 Ft
Exkluzív bionome bőrápolás az igényes bőrnek!
Mi az, hogy bionomia?
A termékek a bőr számára a lehetséges legelőnyösebb összetevőket tartalmazzák, ezek kiválasztása tudományosan alátámasztott bőrgyógyászati és allergológiai vizsgálatokon alapul.
Plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínálunk a mimikai ráncok hatékony eltűntetésére, illetve a ráncok mélységének csökkentésére, a bőr fiatalságának, feszes tónusának megőrzésére!
"Feszesítő, anti-aging koktélunk" titka: Carnosine liposzómák = liposzómákba kapszulázott peptidek, melyek elősegítik a kollagénrostok rugalmasságának megőrzését, csökkentik a mimikai ráncok mélységét. Hatása a botoxhoz hasonló, de maximálisan bőrbarát hatóanyag, káros mellékhatások nélkül.
A ragyogó tekintetért, a szemkörnyék pakolásunk felelős. Benne L-carnitin, koffein, sejtaktivitást, kollagénszintézist javító matrixpeptidek, hialuronsav és E, A és C-vitamin.
Relaxáló masszázsunk alapja a lifting hatású registrilben és egy feszesítő liposzóma komplexben rejlik.
Kényeztető kezelésünk visszafordítja bőrén az idő múlását. Látványosfeszesítő hatása mellett, csökkenti a ráncok, szarkalábak mélységét, lassítja az öregedési folyamatokat, újraformálja az arc kontúrját .
A kezelés ideje: 1óra 40perc



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-09 00:00
. 120 perc bőrfeszesítő botox hatású arckezelés -50% - Jelenlegi ára: 5 990 Ft